Over bedrijfsuitje Leerdam

Voordelen Stadsarrangement

Wist u dat?

  • Ook als uw ideale bedrijfsuitje in Leerdam er niet bijzit, u bij ons een arrangement op maat kunt boeken, laat u informeren door onze medewerkers.
  • Wij tijdens uw uitje altijd telefonisch bereikbaar zijn, ook in de avond.
  • Wij prijsafspraken hebben met diverse tourbus-bedrijven, waardoor wij u scherpe tarieven kunnen bieden voor het vervoer van en naar uw bedrijfsuitje in Leerdam.

1 boom per reserveringTrees for all

Keurmerk groepsuitjes

Beleef een onvergetelijk personeelsuitje of bedrijfsuitje in Leerdam. Of u nu een Tapasworkshop, een Whatsapp moordspel, een workshop virtual reality of een Schilderen als Bob Ross zoekt, bij bedrijfsuitjeleerdam.nl vindt u het.

Bedrijfsuitjes in andere steden

Naast Bedrijfsuitjes in Leerdam organiseren wij ook in andere steden onze uitjes zoals Culemborg, Geldermalsen, Gorinchem, Schoonhoven en Dordrecht. Ook voor uitstappen in België en Duitsland bent u bij ons aan het goede adres, informeer naar de vele mogelijkheden.

Uitstappen op maat in Leerdam

Vaak is een bedrijfsuitje organiseren maatwerk, wij maken graag een maatwerk offerte voor u, ook het eventueel toevoegen van vervoer per luxe tourbus of een overnachting in een hotel kunnen wij voor u verzorgen.

Keurmerk Groepsuitjes

Hoe weet u nu dat u te maken heeft met een bonafide organisatie die uw uitstap organiseert? Wij zijn al vele jaren aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes, waardoor uw verzekerd bent zaken te doen met een betrouwbare partij.

Vast contactpersoon

Als u een bedrijfsuitje reserveert krijgt u een vast aanspreekpunt die alles rondom uw uitstap voor u verzorgt. Niet alleen zorgt uw contactpersoon dat de bedrijfsuitje goed geregeld is, ook doet hij/zij een eindcheck bij alle onderdelen van uw uitje 2 dagen van te voren zodat uw gezelschap op de dag zelf vooral bezig is met het genieten van de verzorgde dag, wel zo prettig. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Wij verzorgen ook personeelsuitjes in:

Acquoy
Amersfoort
Asperen
Culemborg
Dordrecht
Everdingen
Geldermalsen
Gorinchem
Houten
Kedichem
Leerbroek
Meerkerk
Nieuwegein
Oosterwijk
Rhenoy
Schoonhoven
Schoonrewoerd
Soest
Utrecht
Vianen
Woerden
Zeist